Enviaments

CONDICIONS DE COMPRA

Aquestes condicions regulen i són aplicables a totes les compres realitzades a Nyas Pebràs!. La realització de qualsevol comanda suposa que el client ha llegit i acceptat aquestes condicions:

TERMINIS D’ENVIAMENT:

Tots els nostres productes estàn estampats o impresos baix demanda per a tu. El termini de lliurament de les comandes serà de 3-4 dies laborables a partir de la recepció de la comanda.

Els terminis es poden incrementar en períodes d’alta demanda (rebaixes, dia del pare, dia de la mare, Black Friday o Nadal). També per l’existència de festius no laborables.

DESPESES D’ENVIAMENT:

Les comandes realitzades a Nyas Pebràs! s’enviaran mitjançant l’empresa corresponent.

En el moment de fer la comanda el client rebrà un mail de Nyas Pebràs! amb el número de comanda. Es recomana revisar la carpeta spam. Si 24h després de la realització de la comanda no s’ha rebut el mail de confirmació, hauran de contactar amb nosaltres via mail: info@nyaspebras.com.

El cost de les despeses d’enviament serà de 6,00 € per a enviaments realitzats a la Península, que hauràn de ser abonats pel client en el moment de la compra.

Per compres superiors a 50€ els enviaments seran gratuïts.

Els productes s’estamparan per Nyas Pebràs! prèvia comanda i seràn enviats el següent dia laborable a la realització de la comanda. En cas de demora s’avisarà al client dels possibles terminis de demora.

OFERTES I PROMOCIONS:

Les ofertes i promocions creades per Nyas Pebràs! seràn vàlides mentre es troben publicades a la web.

Els cupons de descompte no es podran utilitzar amb productes en què el preu aparega ja rebaixat a la web.

Per a qualsevol pregunta o dubte, podeu posar-se en contacte amb nosaltres a través del email info@nyaspebras.com