Sobre nosaltres, sobre Nyas Pebràs!

Naix Nyas Pebràs

Comença el camí

Obrim tenda online

Hola! Som Nyas Pebràs!, la marca de regals originals en valencià i dissenyats a la terreta que no deixa indiferent a ningú.

D’on Som?

Som de la Marina Alta, un tros de la nostra benvolguda terreta, i on sempre llueix el sol. Som joves i amb gana de merjar-nos el món, pero sempre amb compte, que després hi ha que cagar-lo! 😉 Si, això som nosaltres, bastots com unes bragues d’espart, pero a la vegada tan tendres com les faves.

Coneix la nostra història!

La nostra historia comença amb una idea boja allà a finals de 2018, que després va tardar en materialitzar-se per diferents motius, un d’ells la punyetera pandèmia mundial, però que sols va fer que donar-nos forçes per agafar més impuls i ganes.

En 2021 vam començar a donar els nostres primers passets, com a un bebe, al principi tot eren cagades, i anavem sense bolquer… Però poc a poc com diuen les gallines em creat una comunitat de pebrasets i pebrasetes que sou tot amor, a més de crear vora 250 dissenys originals i unics, (i els que ens queden…)

Ja en 2024, per fi tenim la nostra propia botigueta, La Pebratenda, el nostre xicotet espai on mostrar-vos tot el que fem. El nostre objectiu es portar a tot el món les frases, dites i refranys en valencià, a través de les nostres divertides i descollonants il·lustracions, plasmades en els nostres productes i complements.

Troba regals en Valencià ideals a Nyas Pebràs!

Al cataleg de Nyas Pebràs! Trobareu: tasses, tote bags, samarretes, clauers, motxilles, i molt més, tot productes dissenyats en valencià. Del tipic disseny ‘happy flower’ fins al més divertit i irreverent. Fets amb molt d’estima per a vosaltres, que esperem que vos agraden tant com a nosaltres fer-los.

I així som, moltes gràcies per voler coneixer-nos i formar part de la familia pebraseta.

Nyas Pebràs!